Αρχική | Συνεργασία των ξενοδοχείων COCO-MAT με την Tentagon

Συνεργασία των ξενοδοχείων COCO-MAT με την Tentagon

Τα ξενοδοχεία COCO-MAT στο κέντρο της Αθήνας αποτελούν μια σειρά επενδύσεων στο κομμάτι της φιλοξενίας από την εταιρία Mπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ του Ομίλου Ευμορφίδη. Η επένδυση ξεκίνησε το 2016 με ανακατασκευή κτιρίων σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών.

Η Tentagon τοποθέτησε ήδη από τον Μάϊο 2019, σύστημα περγοτέντας διάστασης 8,5×4 μέτρων στο roof garden του τετράστερου ξενοδοχείου COCO-MAT Athens Jumelle στην Ηροδότου στο Κολωνάκι. Το ξενοδοχείο λειτουργεί ως εννιαίο με αυτό της Υψηλάντου.

Έναν μήνα αργότερα, τον Ιούνιο, το συνεργείο της Tentagon ανέλαβε τη σκίαση του roof garden του πεντάστερου COCO-MAT Athens BC Hotel στο Μουσείο της Ακρόπολης. Τοποθετήσαμε τρείς τετράγωνες ομπρέλες, διαστάσεων 5×5 μέτρα ώστε να καλύψουμε χώρο 75 τετραγωνικών μέτρων.

Ευχαριστούμε την εταιρία Mπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ για την άψογη συνεργασία.

Συνεργασία των ξενοδοχείων COCO-MAT με την Tentagon Συνεργασία των ξενοδοχείων COCO-MAT με την Tentagon Συνεργασία των ξενοδοχείων COCO-MAT με την Tentagon Συνεργασία των ξενοδοχείων COCO-MAT με την Tentagon Συνεργασία των ξενοδοχείων COCO-MAT με την Tentagon

Περισσότερα Άρθρα