Αρχική | Λύσεις για Επιχειρήσεις
Tentagon

Λύσεις για Επιχειρήσεις

Ας μιλήσουμε ειλικρινά

Θέλετε να είναι και να δείχνει η επιχείρησή σας ξεχωριστή ;! Είναι απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση για να αναπτυχθείτε και να επιτύχετε. Η συνεργασία σας με την TENTAGON αφορά σε μια σοβαρή επένδυση. Είναι σοβαρό το ποσόν που χρειάζεται για ένα σύστημα σκίασηςμία πέργκολαένα υπαίθριο γκαράζ. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι η επιλογή σας επηρεάζει άμεσα και σημαντικά την εικόνα της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή και να κάνετε την επιχείρησή σας ξεχωριστή, χωρίς να αυξήσετε το κόστος της επένδυσής σας. Απλά, πρέπει να μην παρασυρθείτε σε μια “εύκολη” λύση, να επιλέξετε την πιο κατάλληλη ανάμεσα σε σωστές προτάσεις.

Ας μιλήσουμε πρακτικά

Από το ATHENS HILTON μέχρι έναν παιδότοπο, κι από ένα χλιδάτο restaurant μέχρι ένα κομμωτήριο, για κάθε επιχείρηση που φιλοξενεί τους πελάτες στο χώρο της, η TENTAGON είναι ο ιδανικός business partner που δίνει λύσεις σε κάθε ανάγκη.

Για το κατάστημα και την επιχείρησή σας, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις, για να εξασφαλίσετε χώρο, λειτουργικότητα, άνεση για τους πελάτες σας… Η TENTAGON κάνει τα πάντα, με εξαιρετική ποιότητα σχεδιασμού κι εφαρμογής κι εξαιρετικές τιμές.

Γκαράζ, σκέπαστρα, τέντες, πέργκολες, συστήματα εσωτερικής σκίασης, διαμόρφωση χώρων με ξύλινα δάπεδα, συστήματα σκίασης με αυτοματισμούς, κι ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί…

Για την επιχείρησή σας θέλετε το καλύτερο και η TENTAGON είναι ο καλύτερος επαγγελματικός σας συνεργάτης.

Υπάρχουν εξειρετικές λύσεις για κάθε ζήτημα επαγγελματικής σκίασης ή/και στέγασης, όποιες κι αν είναι οι ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας.

  • Ανοιγοκλειόμενες και τηλεχειριζόμενες τέντες με μεταβλητή κλίση έως 25ο κι εμβαδόν 30 τετραγωνικά.
  • Συνδεομένα μεταξύ τους στοιχεία σκίασης που στεγάζουν ακόμα και τον πιο ιδιότροπο χώρο, όπως π.χ δημιουργούν σκιά γύρω από ένα δέντρο.
  • Πέργκολες ελαφράς κατασκευής με πλαϊνά στοιχεία ή ανοιγοκλειόμενη οροφή με ενσωματωμένο φωτισμό LED.

Ας μιλήσουμε επαγγελματικά

Η TENTAGON δεν έχει φτηνιάρικες λύσεις, ούτε και μειώνει το κόστος κάνοντας προχειροδουλειές στην εφαρμογή των προϊόντων της με άσχετους εργάτες. Έχει απολύτως ανταγωνιστικές τιμές, που είναι εξαιρετικές σε σχέση με την ποιότητα των συστημάτων που εφαρμόζει και των υλικών που χρησιμοποιεί. Κι ακόμα, κάνει τέλεια εφαρμογή, είναι συνεπής στους χρόνους, δίνει οριστική οικονομική προσφορά και προσφέρει τη Δέσμευση Ποιότητας TENTAGON.

Ψάχνεις μια λύση για σκίαση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!