Αρχική | Σήτες
Tentagon

Σήτες

Θέλω να έχω τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες ανοικτές, να μπαίνει φως και καθαρός αέρας, να βγαίνει η ζέστη κι οι οσμές, να μην μπαίνουν έντομα κι έρποντα, να μπαίνει φως, να δροσίζεται το σπίτι. Θέλω να βλέπω έξω αλλά να κυκλοφορώ όπως θέλω μέσα στο σπίτι μου. Και σιχαίνομαι να πλένω τις κουρτίνες. 

Χρειάζεστε σήτες.

Για να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα – χωρίς να έχετε προβλήματα – η  TENTAGON φροντίζει να αποκτήσετε τις σήτες που χρειάζεστε, από την απλή σήτα ελατηρίου μέχρι την ηλεκτροκίνητη σήτα και τα ειδικά συστήματα τύπου plisse, με σήμανση CE. Όλα τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών.

Χρήσιμες συμβουλές για πριν και μετά

  • Όλα τα συστήματα σήτας μπορούν να τοποθετηθούν όποτε θελήσετε.
  • Πριν επιλέξετε οποιονδήποτε τύπο σήτας, είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε για το διαθέσιμο χώρο τοποθέτησης που έχετε.
  • Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, κατόπιν παραγγελίας, στις αποχρώσεις των κουφωμάτων αλουμινίου που έχετε επιλέξει.
  • Σε περίπτωση συνθετικών ή ξύλινων κουφωμάτων, επιλέγεται η επιθυμητή απόχρωση με βάση τα διαθέσιμα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής, ανοδίωσης ή απομίμησης ξύλου.
  • Μην χρησιμοποιείτε χημικά για τον καθαρισμό τους, παρά μόνο ουδέτερα καθαριστικά και νερό.
  • Διατίθενται σπρέι Αέρα, Καθαριστικό σπρέι & Λιπαντικό σπρέι, ειδικά μελετημένα για να βοηθούν στο περιοδικό καθάρισμα των σητών σας.

Μετρήστε πλεονεκτήματα από τη χρήση σητών

Καλύτερη ποιότητα εισπνεόμενου αέρα

Περνάμε περίπου το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους, αναπνέουμε κατά μέσο όρο 22.000 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας κι ο αέρας στο εσωτερικό ενός κτιρίου μπορεί να είναι έως και 5 φορές πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα.

Με ανοικτά τα παράθυρα, απομακρύνονται επιβλαβή αέρια (CO2, CO), δυσάρεστες ουσίες (οσμές, καπνός) και επικίνδυνοι ρύποι, που μπορεί να εκπέμπουν τα δομικά υλικά. Μπάινει καθαρός αέρας και διατηρείται η υγρασία του χώρου σε αποδεκτά επίπεδα.

Φυσικός κλιματισμός και τεράστια οικονομία

Ο φυσικός αερισμός είναι ο αποτελεσματικός κι εντελώς δωρεάν τρόπος κλιματισμού. Σύμφωνα με μετρήσεις, ενεργειακές καταγραφές και προσομοιώσεις σε κατοικίες στην Ελλάδα, ο φυσικός αερισμός εξασφαλίζει εξοικονόμηση μεγάλων ποσών ηλεκτρικής ενέργειας από τη χρήση κλιματιστικών και μείωση 75 – 100% του απαραίτητου ψυκτικού φορτίου.

Φως κι επικοινωνία με το περιβάλλον

Με σήτες, έχουμε φυσικό φως στο σπίτι και το χώρο εργασίας χωρίς τη στενόχωρη αίσθηση της κλεισούρας. Έτσι, επηρεάζεται θετικά η διάθεσή μας και το επίπεδο ζωής μας.

Χωρίς έντομα, έρποντα, σκόνη 

Και όλα είναι ανοικτά  και δεν μπαίνει τίποτα στο σπίτι. Ούτε κουνούπια και μύγες, ούτε έντομα από τις γλάστρες της βεράντας, ούτε μυρμήγκια, ούτε έρποντα. Κι ούτε φύλλα, σκόνη, χνούδια.

Δεν χρειάζεστε κουρτίνες ή δεν χρειάζεται να τις πλένετε κάθε τόσο

Μπορείτε να κυκλοφορείτε όπως θέλετε και να κάνετε ό,τι θέλετε στο σπίτι σας, χωρίς να ανησυχείτε για τα αδιάκριτα μάτια.

Οι επαγγελματίες της TENTAGON νοιάζονται να κάνετε τη σωστή επιλογή. Θα μελετήσουν το χώρο σας, θα σας δείξουν διαφορετικούς τύπους σήτες, θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για το κόστος και τα πλεονεκτήματα που έχει κάθε πρότασή τους. Το συνεργείο TENTAGON θα έρθει στην ώρα που σας εξυπηρετεί και θα κάνει τέλεια τη δουλειά του. Η τοποθέτηση είναι εγγυημένα άψογη, η αντοχή στο χρόνο και τη χρήση ξεπερνά κάθε προσδοκία και το κόστος είναι πάντα εντός συμφωνίας.

Ψάχνεις μια λύση για σκίαση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!