Αρχική | Λύσεις για τον Κήπο
Tentagon

Λύσεις για τον Κήπο

Έχετε κάνει τόσο κόπο κι έξοδα για να δημιουργήσετε έναν εξωτερικό χώρο που είναι ο προσωπικός σας παράδεισος ;! Είναι ο κήπος σας, είναι ίσως το πιο αγαπημένο μέρος του σπιτιού σας κι όμως πάντα κάτι ακόμα χρειάζεται για να τον απολαμβάνετε με όλη σας την ψυχή!!!!

Πού θα βάλετε την πολυθρόνα σας, πού θα σερβίρετε με περηφάνεια καφέ στους καλεσμένους σας ;! Χρειάζεστε ένα αίθριο μέσα στο γκαζόν, έναν απίθανο χώρο δίπλα στην πισίνα, μια βεράντα από όπου απολαμβάνετε τη θέα του κήπου και των παρτεριών σας, ένα χώρο που γίνεται το living room για όλο το καλοκαίρι… Μια πέργκολα στον κήπο που γίνεται χώρος ζωής. Ένα όμορφο δάπεδο που κάνει τη βεράντα σας να μοιάζει με τη γέφυρα ενός πλοίου που ταξιδεύει σε μια θάλασσα πράσινου.

Χρειάζεστε όμως και πράγματα που έχουν χρηστική αξία αλλά πρέπει να προσθέτουν στην αισθητική του κήπου σας.

Φράκτες εξωτερικούς, όμορφους, ταιριαστούς. Φράκτες εσωτερικής διαρρύθμισης που κάνουν ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό τον κήπο σας. Κι ακόμα, σκέπαστρο για την πισίνα σας. Ένα γκαράζ για να είναι το αυτοκίνητο σας ασφαλές, προστατευμένο αλλά και εκτός κάδρου μέσα στον κήπο σας.Ακόμα κι ειδικές σιδεροκατασκευές, υπέροχες ζαρντινιέρες , ειδικές κατασκευές είναι πράγματα που πρέπει να τα συζητήσετε με τους ανθρώπους της TENTAGON που λατρεύουν να κάνουν πρωτότυπα πράγματα και νοιάζονται να κάνουν “Πολύ ωραίο το σπίτι σας”.

Η TENTAGON έχει σχέδια για τον κήπο σας

Ένας κήπος είναι ένα ζωντανός οργανισμός. Τα δέντρα, το γρασίδι, τα λουλούδια, ακόμα κι ένας λαχανόκηπος, μια μικρή στέρνα με ψάρια είναι απαραίτητα για να λέγεται “κήπος” ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού σας. Ο χρόνος και το μεράκι σας κάνει τον κήπο σας όμορφο αλλά για να απολαύσετε το έργο σας, χρειάζεστε έξυπνες, όμορφες και χρήσιμες λύσεις από την TENTAGON.

Ξύλο, μέταλλο, τεράστια ποικιλία από υφάσματα κι υλικά σκίασης, αυτοματισμοί και τηλεχειρισμοί, και – πάνω από όλα – σχεδιασμός υψηλής αισθητικής κι απόλυτης αρμονίας με τις αρχιτεκτονικές γραμμές και τις χρωματικές επιλογές. Αυτά είναι τα δεδομένα για κάθε λύση που η TENTAGON προτείνει κι εφαρμόζει με απόλυτη συνέπεια κι ασύγκριτη ποιότητα υλικών κι εργασίας.

Ψάχνεις μια λύση για σκίαση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!