Αρχική | Αυτοματισμοί
Tentagon

Αυτοματισμοί

Μιλώντας για αυτοματισμούς, εννοούμε ενσύρματο ή ασύρματο τηλεχειρισμό, λειτουργίες με φωτοκύτταρα ή χρονοδιακόπτες. Μιλάμε για ευκολία κι άνεση. Απολαμβάνετε τους αυτοματισμούς στην καθημερινότητά σας, τους λατρεύετε. Φανταστείτε την τηλεόραση και το DVD player χωρίς τηλεχειριστήριο, το πότισμα του γκαζόν χωρίς αυτοματισμούς στο πότισμα, την γκαραζόπορτα να ανοίγει με το χέρι…

Καλύτερα με αυτοματισμούς !!!

Η TENTAGON είναι ένας SOMFY EXPERT, ένας επίσημα πιστοποιημένος κι αναγνωρισμένος συνεργάτης της γνωστής εταιρίας SOMFY που ειδικεύεται στους αυτοματισμούς. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Η TENTAGON ξέρει τα πάντα για τους αυτοματισμούς

Η TENTAGON θεωρεί τους αυτοματισμούς ως μέρος κάθε εφαρμογής που κάνει. Τους γνωρίζει, τους προτείνει, τους αξιοποιεί και τους ενσωματώνει σε κάθε τι που θέλετε:

Μια ιστορία με ταλαιπωρία χωρίς αυτοματισμούς 

Απόγευμα, στη βεράντα ή το μπαλκόνι σας… Σηκωθείτε, κατεβάστε την τέντα, όχι πολύ για να μην χάνετε τη θέα. Σηκωθείτε, κατεβάστε λίγο ακόμα. Τώρα, που ο ήλιος έδυσε, σηκωθείτε κι ανεβάστε λίγο την τέντα. Τώρα, σηκωθείτε κι ανάψτε τα φώτα LED. Σηκωθείτε κι ανεβάστε τελείως την τέντα, ο ουρανός είναι υπέροχος. Σηκωθείτε κι ανάψτε και τα υπόλοιπα φώτα. Κατεβάστε την τέντα για να μην σας ενοχλεί το πρωινό φως.

Καλύτερα, τέντα με αυτοματισμούς. Ασύρματο τηλεχειριστήριο που ελέγχει την τέντα, την κλίση της τέντας, τα φωτάκια LED, το κάθετο πλαϊνό στοιχείο που σας κρύβει από τους γείτονες.

Στην TENTAGON θα απολαύσετε αυτοματισμούς κι άνεση ακόμα και σε ήδη τοποθετημένα συστήματα σκίασης. Θα δείτε τέντες – κασετίνα, με μηχανισμούς που κλείνουν την τέντα σε μια διακριτική κασετίνα και διπλώνουν το ύφασμα. …Γι΄ αυτό και η TENTAGON δίνει πάντα μεγάλη προσοχή σε κάθε κατασκευαστική λεπτομέρεια και σε κάθε σημείο εφαρμογής του σκελετού. Θα δείτε κάθε είδους οικιακά κι επαγγελματικά συστήματα σκίασης με τους αυτοματισμούς που απαιτεί η άνεσή σας. Έτσι, έχετε σκιά όποτε θέλετε, περισσότερο φως όποτε θέλετε και απεριόριστη θέα στον ορίζοντα ή τον ουρανό πάλι όποτε θέλετε.

Στις επαγγελματικές εφαρμογές, οι αυτοματισμοί είναι… αυτόματη επιλογή

Μεγάλες ανοιγοκλειόμενες πέργκολες στον κήπο του ξενοδοχείου ή στο παραλιακό εστιατόριο, τέντες σε κοινόχρηστους χώρους που σκιάζουν 30 τετραγωνικά ή και πολύ περισσότερο, σύστημα με συνδεόμενες τέντες σε μεγάλα cafe… Έχουν αυτοματισμούς! Γιατί έχουν την TENTAGON που έχει έξυπνες και πρακτικές λύσεις για κάθε ζήτημα σκίασης.

Ψάχνεις μια λύση για σκίαση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!