Αρχική | Σκέπαστρα Γκαράζ
Tentagon

Σκέπαστρα Γκαράζ

Το αυτοκίνητό μου χρειάζεται οπωσδήποτε το γκαράζ. Για να είναι προστατευμένο από το χαλάζι και το δυνατό ήλιο, το χιόνι ή την παγωνιά, ακόμα κι από τις κουτσουλιές των πουλιών. Κι εγώ χρειάζομαι το γκαράζ, οπωσδήποτε. Ακόμα κι αν είναι ένα απλό στέγαστρο γκαράζ, για να μην στέκομαι στη βροχή μέχρι να βγάλω τις τσάντες με τα ψώνια ή να πάρω το μωρό από το καθισματάκι του.

Κάθε σπίτι χρειάζεται ένα στέγαστρο γκαράζ, ή ένα ασφαλές, κλειστό γκαράζ. Κι εσείς χρειάζεστε πληροφορίες, συμβουλές, ιδέες, καθοδήγηση και μια οικονομική προσφορά συγκεκριμένη και δεσμευτική για να μπορείτε να αποφασίσετε. Το καλό με το γκαράζ είναι πως το χρειάζεστε κάθε εποχή του χρόνου, άρα μπορτείτε αμέσως τώρα να μάθετε για το γκαράζ που η TENTAGON έχει στα σχέδιά της για το σπίτι σας.

Είναι εύκολο να έχετε τέλειο γκαράζ

Χρειάζεται μόνο η TENTAGON και λίγος χώρος μέσα στον κήπο, μπροστά στο δρόμο, δίπλα στο κατάστημά σας…. Κι απλά να επιλέξετε την πρόταση TENTAGON που σας ταιριάζει. Ο σκελετός μπορεί να είναι ξύλο ή μέταλλο, το υλικό σκίασης μπορεί να είναι πολυκαρβονικό ή ενισχυμένο ύφασμα, ο σχεδιασμός είναι σίγουρα σωστός και η αισθητική είναι σε απόλυτη αρμονία με το χώρο. Και το κόστος, είναι πάντα μικρότερο από την ποιότητα και την αξία χρήσης!!!

Μεγάλο πάρκινγκ, μεγάλο όφελος

Ένα εργοστάσιο, μια μεγάλη εταιρεία, ένα ξενοδοχείο, ένα μεγάλο εστιατόριο, χρειάζονται ένα σωστά σχεδιασμένο υπαίθριο γκαράζ. Τα στελέχη και οι υπάλληλοι της επιχείρησης το δικαιούνται, οι πελάτες κι οι επισκέπτες το θεωρούν δεδομένο. Αυτό το γκαράζ δείχνει να είναι μια απλή υπόθεση. Μιας και μιλάμε επαγγελματικά, το γκαράζ που έχετε σκεφθεί είναι value for money, προσθέτει added value, είναι στοιχείο που ενισχύει το brand image ;!

Η TENTAGON έχει τις συνεργασίες, τις προτάσεις και την τεχνογνωσία να σας δώσει την ιδανική πρόταση και να σας ετοιμάσει το ιδανικό γκαράζ. Είτε το βλέπετε απολύτως πρακτικά, είτε θέλετε να κάνετε το γκαράζ της επιχείρησής σας ένα ακόμα στοιχείο της εταιρικής σας άποψης.

Ψάχνεις μια λύση για σκίαση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!