Αρχική | Τεντόπανα
Tentagon

Τεντόπανα

Αλλάζοντας απλά ένα τεντόπανο, αλλάζετε όλη την εμφάνιση του σπιτιού σας! Ακριβώς όπως αλλάζοντας ένα μπλουζάκι, δείχνετε αμέσως… αλλιώς.

Βέβαια, το τεντόπανο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο μιας τέντας. Αυτό είναι που δημιουργεί σκιά, που κρατά τη βροχή, που φέρει χρώματα και μοτίβα. Κι όλα τα άλλα στοιχεία – βραχίονες, αντηρίδες, αντίβαρα, μηχανισμοί αναδίπλωσης και τυλίγματος, αυτοματισμοί – όλα συνεργάζονται για να υποστηρίξουν το τεντόπανο ώστε να κάνει τη δουλειά του.

Πριν από όλα, το τεντόπανο έχει απολύτως χρηστική αξία. Πρέπει να είναι ανθεκτικό στο δυνατό αέρα, αδιάβροχο αλλά κι ανθεκτικό στη βροχή, το χιόνι, την παγωνιά, τον καυτό ήλιο. Πρέπει τα χρώματά του να παραμένουν ανεξίτηλα για πολλά χρόνια.

Από την άλλη μεριά, το τεντόπανο είναι που κερδίζει τις εντυπώσεις, που έχει χρώματα και σχέδια, που προσθέτει αισθητική αξία στη συνολική εικόνα του σπιτιού σας.

Τεντόπανα, τα έχει όλα η TENTAGON

Η TENTAGON έχει στη διάθεσή σας χιλιάδες σχέδια και χρώματα για τεντόπανα, από τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους στον κόσμο, όπως DIXXONTENCATE και πολλούς ακόμα. Είναι τόσα πολλά ώστε να μπορούμε να πούμε… Έχουμε όλα τα τεντόπανα κι ανάμεσά τους έχουμε συτό ακριβώς που θέλετε.

Σημειώστε πως οι τιμές τους έχουν απόλυτη συνάρτηση με την αντοχή τους. Ένα ανώτερης ποιότητας τεντόπανο που θα παραμείνει γερό κι αισθητικά άρτιο για 2-3 χρόνια περισσότερο, “αξίζει τα λεφτά του” και με το παραπάνω. Πάντως, σε κάθε κατηγορία ποιότητας και τιμής, οι προτάσεις είναι πάρα πολλές για να επιλέξετε.

Φτιάξτε το δικό σας τεντόπανο

Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα. Παραγγείλτε ένα τεντόπανο που όχι μόνο δείχνει υπέροχο απ’ έξω αλλά δημιουργεί μια υπέροχη θέα για εσάς που κάθεστε στο μπαλκόνι σας. Κατεβάστε τις τέντες. Κοιτάξτε μέσα από την μπαλκονόπορτα. Δεν βλέπετε ούτε την απέναντι πολυκατοικία, ούτε ένα σκέτο πανί. Βλέπετε μια παραλία, ένα καταρράκτη στο δάσος ή ό,τι άλλο θέλετε εσείς!!!

Δείτε μερικά μόνο από τα απολύτως πρωτότυπα κι ασυνήθιστα προτεινόμενα σχέδια, που αλλάζουν τελείως την αισθητική και την εικόνα του σπιτιού σας. Δείτε το κι από την άλλη.

Το σπίτι σας αμέσως ξεχωρίζει αν έχει στην πρόσοψή του ένα υπέροχο τοπίo.

Για τεντόπανα μοναδικά TENTAGON.

Ψάχνεις μια λύση για σκίαση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!