Αρχική | Εσωτερική Σκίαση Roller
Tentagon

Εσωτερική Σκίαση Roller

Για να κρατώ τον ενοχλητικό ήλιο έξω, για να έχω όσο φυσικό φως θέλω, για να κλιματίζω πιο αποτελεσματικά και πιο οικονομικά το χώρο μου, για να προστατεύω την ιδιωτική μου ζωή από τα αδιάκριτα μάτια…Θέλω roller, θέλω εσωτερική σκίαση.

Σε κάποιες περιπτώσεις, το σύστημα εσωτερικής σκίασης επιβάλλεται. Ένας φεγγίτης ή ένα παράθυρο που βγαίνει σε εξωτερικό τοίχο, ένα μεγάλο άνοιγμα στην εσωτερική σκάλα, ένα κλειστό μπαλκόνι στο μπάνιο με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, είναι περιπτώσεις που η εσωτερική σκίαση είναι μοναδική λύση για λόγους πρακτικούς, αισθητικούς κι οικονομικούς.

Αλλά και σε κάθε άνοιγμα του σπιτιού -παράθυρα, μπαλκονόπορτες, γυάλινες προσόψεις -είναι απαραίτητο να υπάρχει διαχείριση του φωτός αλλά και επιλογή ιδιωτικότητας.
Κι ακόμα, είναι πολύ συχνό φαινόμενο να θέλετε να αποφύγετε τις κουρτίνες και τα κουρτινόξυλα ή δεν έχει λογική να βάλετε εξωτερικά τέντες λόγω χώρου, θέσης ή κόστους.

Εσωτερική σκίαση και roller αλλάζουν το σπίτι σας

Το σύστημα εσωτερικής σκίασης έχει πολύ σημαντικά πρακτικά πλεονεκτήματα αλλά και πολύ σημαντική επίδραση στην εσωτερική διακόσμηση.

Πριν από όλα, ρυθμίζετε το φυσικό φως μέσα στο χώρο σας κι αυτό το γεγονός επηρεάζει όλες τις διακοσμητικές επιλογές σας.

Το φως έχει χρώμα, ανάλογα με το χρώμα, το υλικό και το βαθμό διαφάνειας του roller ή του σκιαδίου.

Το ίδιο το στοιχείο σκίασης είναι ένα στοιχείο διακόσμησης και μάλιστα σε πολύ “κεντρικό” σημείο. Οι επιλογές χρωμάτων είναι πρακτικά απεριόριστες και το ίδιο ισχύει για τα μοτίβα.

Έχετε αμέτρητες επιλογές για να γίνει η ανάγκη για εσωτερική σκίαση ευκαιρία για εσωτερική διακόσμηση!!!

Εσωτερική σκίαση – roller είναι λόγος να σκεφθείτε: “TENTAGON”

Πρακτικά μιλώντας, πρέπει να βάλετε εσωτερική σκίαση – roller. Ο αποκλεισμός του έντονου ηλιακού φωτός επηρεάζει πολύ σημαντικά τον κλιματισμό ενός σπιτιού. Εξασφαλίζει περισσότερη δροσιά το καλοκαίρι κι επιτυγχάνει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας στον κλιματισμό.

Η TENTAGON έχει την ιδανική λύση για σκίαση σε κάθε παράθυρο, μπαλκονόπορτα, τζαμαρία, βιτρίνα. Προτείνει και τοποθετεί λύσεις σκίασης με σταθερά στοιχεία ή ανοιγοκλειόμενα, είτε με το χέρι είτε με τηλεχειρισμό, με αδιαφανή ή ημιδιαφανή υλικά, με ατελείωτες επιλογές μοτίβων και χρωμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, η λύση εσωτερικής σκίασης που προτείνει η TENTAGON είναι Αποτελεσματική, Λειτουργική, Οικονομική, Ανθεκτική στο Χρόνο, Εύκολη στη Χρήση.

Ψάχνεις μια λύση για σκίαση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!