Αρχική | Πέργκολες
Tentagon

Πέργκολες

Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή μου στους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας μου. Στο σπίτι μου και το εξοχικό μου, χρειάζομαι μια πέργκολα στον κήπο. Η TENTAGON έχει πολλές προτάσεις πάνω στη βασική ιδέα. Θα διαλέξω αυτή που θα κάνει… Πολύ ωραίο το σπίτι μου!!!

Μια πέργκολα αυτόνομη ή συνδεδεμένη με το κεντρικό κτίσμα είναι μια έξυπνη, πρακτική κι αισθητικά άρτια λύση. Κάνει τη ζωή ακόμα πιο άνετη, το χώρο ακόμα πιο σκιερό, δροσερό, λειτουργικό.

Αν έχετε το χώρο, αξίζει να έχετε την πέργκολα

Αυτή είναι η ιδιαιτερότητα μιας πέργκολας. Χρειάζεται χώρο για να δημιουργήσει με την παρουσία της μια άλλη αίσθηση χώρου. Δεν μπορεί να στριμωχθεί κάπου, δεν μπορεί να ταιριάξει αισθητικά με κάθε περιβάλλον. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι τη λατρεύουν. Γιατί η πέργκολα μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τη φύση και τη θέα, εξασφαλίζοντάς μας ανέσεις και προσθέτοντας μια αριστοκρατική νότα στη συνολική αισθητική.

Μια πέργκολα συμπληρώνει την αρχιτεκτονική του σπιτιού ή του εξοχικού, συνδέεται οπτικά με το περιβάλλον, προσθέτει το ξύλο και το ύφασμα ως στοιχεία διακόσμησης. 

Υπάρχουν κάποιες βασικές επιλογές που καθορίζουν την τελική απόφαση για την πέργκολα που θα εγκαταστήσετε στο χώρο σας.

  • Πέργκολα με μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό
  • Πέργκολα ανοικτή στα πλαϊνά ή κλειστή σε κάποιες πλευρές
  • Πέργκολα με σταθερή οροφή ή ανοιγοκλειόμενη


Ξύλο ή αλουμίνιο για το σκελετό, περίτεχνα αλλά στιβαρά δεσίματα, ύφασμα ή πολυκαρβονικό υλικό, συνδυάζονται για να δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η δομή και η κατασκευή είναι αψεγάδιαστη, τα υλικά είναι άριστης ποιότητας και η Δέσμευση Ποιότητας TENTAGON δίνει απεριόριστη σιγουριά.

Κι ακόμα, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε μηχανισμό που ανοιγοκλείνει την επιφάνεια σκίασης κι έτσι να έχετε σκιά ή απεριόριστη θέα, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Επίσης, ο τηλέχειρισμός ελέγχει και τον ενσωματωμένο φωτισμό.

Πέργκολα για επαγγελματική χρήση

Μια πέργκολα ταιριάζει με το τοπίο, δεν καταστρέφει το περιβάλλον, επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους να απολαμβάνουν την ελληνική φύση, δίνουν ένα ισχυρό πλεονεκτήμα σε κάθε είδους επιχειρήσεις εστίασης, φιλοξενίας και ψυχαγωγίας.
Κάθε παράμετρος της λειτουργίας μιας επιχείρησης δίνει κι ένα πλεονέκτημα στη χρήση πέργκολας. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, είναι απόλυτα σταθερή κι ασφαλής κατασκευή, δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα, αξιοποιεί το χώρο, τη λατρεύουν οι πελάτες, δείχνει υπέροχη.

Δείτε τις προτάσεις της TENTAGON για επαγγελματικής χρήσης πέργκολα και θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να αλλάξετε την επιχείρησή σας εύκολα και γρήγορα.

Ψάχνεις μια λύση για πέργκολα;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!