Αρχική | Δάπεδα, φράκτες, καφασωτά
Tentagon

Δάπεδα, φράκτες, καφασωτά

Ο κήπος σας, οι βεράντες σας αλλά και τα μπαλκόνια σας, ο χώρος δίπλα στην πισίνα μπορεί να αλλάξουν τελείως αίσθηση, με δάπεδο, καφασωτά, μικρούς φράκτες. Έχετε μία πρόσβαση σε όλες τις επιλογές. Η συνεργασία με την ΤENTAGON εξασφαλίζει απεριόριστες επιλογές σε σχεδιασμό, υλικά, αισθητικές πρωτοτυπίες. Και το κυριότερο, σας δίνει τη βεβαιότητα ότι η ποιότητα των υλικών είναι άψογη, η εφαρμογή έχει γίνει τέλεια, η αντοχή της κατασκευής είναι εκπληκτική κι ακόμα ότι η συντήρηση είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη υπόθεση.

Η αλήθεια είναι ότι απλά … το θέλετε.

Υπάρχουν πρακτικοί λόγοι για να βάλετε δάπεδα και φράκτες στους χώρους σας αλλά η βασική αιτία είναι ότι … Σας αρέσουν. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ονειρευόμαστε το σπίτι μας να είναι ωραίο, αξίζει να ζήσουμε το όνειρό μας. Η ΤENTAGON συμμερίζεται αυτή την άποψη κι έχει σαν επιδίωξή της και σύνθημά της να σας βοηθήσει να κάνετε … Πολύ ωραίο το σπίτι σας.

Ένα ξύλινο δάπεδο κάνει το χώρο μοναδικό, του δίνει ταυτόχρονα μια αίσθηση σταθερότητας αλλά και μια ταξιδιάρικη διάθεση. Η βεράντα κι ο κήπος μου γίνονται ταυτόχρονα σπίτι αλλά και κατάστρωμα πλοίου….Έστω και μία από τις βεράντες, ένας χώρος δίπλα στην πισίνα πρέπει να έχει ένα δάπεδο που να σας αρέσει πολύ. Ξύλο, ή συνθετικό υλικό με απίστευτη αντοχή και τρομερά φυσική αίσθηση.

Ευτυχώς, υπάρχει η λύση ΤENTAGON

Ποιες εναλλακτικές έχετε για δάπεδο στη βεράντα ή τον κήπο, για φράκτες εξωτερικούς ή φράκτες διαρρύθμισης; Ξυλουργούς, αλουμινάδες, σιδεράδες ή όλους μαζί ή με τον καθένα να λέει και κάτι τελείως διαφορετικό… Μάστορες, μπετονιέρες, σενάζια, στρωσίματα… Παρκετατζήδες, κακοτεχνίες και βερνικώματα κάθε χρόνο. Η άλλη επιλογή για δάπεδα, καφασωτά, φράκτες είναι να επισκεφθείτε την ΤENTAGON.

Η ΤENTAGON έχει εξαιρετικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες και επισφραγίζει τις προτάσεις τους με τη δική της Δέσμευση Ποιότητας. Κάνει οριστική οικονομική προσφορά, αναλαμβάνει την τοποθέτηση με συνέπεια κι επαγγελματισμό, παραδίδει στην ώρα της το έργο που της έχετε αναθέσει.

Ψάχνεις μια λύση για σκίαση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!