Αρχική | Σκέπαστρα & Πολυκαρβονικά
Tentagon

Σκέπαστρα & Πολυκαρβονικά

Γίνεστε μούσκεμα από τη βροχή μέχρι να ξεκλειδώσετε την κύρια είσοδο του σπιτιού σας ;! Είναι απαραίτητο να βάλετε ένα όμορφο κι απόλυτα χρήσιμο στέγαστρο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. 

Η είσοδος ενός κτιρίου, ένα μικρό μπαλκόνι, ένα παράθυρο που βγαίνει σε εξωτερικό τοίχο, ένας ακάλυπτος χώρος που πλημμυρίζει, είναι περιπτώσεις που επιβάλλουν την τοποθέτηση ενός σκέπαστρου. Αυτή η ανάγκη, γίνεται ευκαιρία να προσθέσετε στο σπίτι σας λειτουργικότητα κι αισθητική.
Ακόμα, υπάρχει και η περίπτωση που σε μια βεράντα ή ένα μπαλκόνι, χρειάζεστε ένα σταθερό στέγαστρο που να δημιουργεί ένα σκιερό και στεγανό χώρο.

Όποια κι είναι η ανάγκη που σας οδηγεί στην εγκατάσταση ενός στεγάστρου, η TENTAGON έχει λύσεις που σχεδιάζει ακριβώς για τη δική σας περίπτωση. Πανέμορφοι σκελετοί από μέταλλο ή ξύλο και υλικό σκίασης που μπορεί – ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες σας – να είναι τεντόπανο ή συνθετικό υλικό.

Ευκαιρία να σκεφθείτε πολυκαρβονικά

Για τα στέγαστρα, για την πέργκολα, για σταθερές κατασκευές. έχετε μια επιπλέον επιλογή, να χρησιμοποιήσετε πολυκαρβονικά υλικά για την επιφάνεια στέγασης. Αυτή είναι μια έξυπνη και πρακτική ιδέα, που έχει πολλά πλεονεκτήματα. Άλλωστε, αφού την προτείνει η TENTAGON, δεν μπορεί παρά να είναι μια υπέροχη λύση για το σπίτι αλλά και για την επιχείρησή σας!!!

Τα πολυκαρβονικά είναι ιδανική επιλογή για σταθερές κατασκευές. Είναι ελαφριά, έχουν εξαιρετική σταθερότητα, έχουν τεράστια αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, δεν χρειάζονται συντήρηση ή αλλαγή.

Μπορεί να είναι ημιδιαφανή ή χρωματιστά, κι η αισθητική τους ταιριάζει σε κάθε χώρο, σε κάθε κτίσμα, μέσα στην πόλη και στο εξοχικό.

Πρόσθετη αξία τα πολυκαρβονικά στέγαστρα

Κι ακόμα, τα πολυκαρβονικά προσθέτουν πρακτική αξία σε αισθητικά πρωτότυπες λύσεις. Μπορείτε να έχετε στην οροφή της πέργκολας σας αέρινα υφάσματα ή υφάσματα που “πλέκουν” ένα μοτίβο, κι είναι πραγματικά υπέροχα. Από την επάνω πλευρά, μπορείτε να έχετε ένα σταθερό ή ανοιγοκλειόμενο επιπλέον πολυκαρβονικό στοιχείο, απολύτως διακριτικό, που όμως εξασφαλίζει τη στεγανότητα που απαιτεί η συνολική κατασκευή.

Η TENTAGON συστήνει πολυκαρβονικά, όταν οι συνθήκες χρήσης το επιβάλλουν και η αισθητική του χώρου το επιτρέπει!

Ψάχνεις μια λύση για σκίαση του σπιτιού ή της επιχείρησης σου;

Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία. Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι καλοδουλεμένο ξύλο, αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, πολυκαρβονικά, υφάσματα και τεντόπανα σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!