Αρχική | Πόσα τενταγκονικά είναι η βεράντα σας ?!

Πόσα τενταγκονικά είναι η βεράντα σας ?!

Το τενταγκονικό είναι η νέα μονάδα μέτρησης της καλοπέρασης που σας εξασφαλίζει κάθε διαθέσιμος εξωτερικός χώρος του σπιτιού σας. Ένα τενταγκονικό ισούται με ένα τετραγωνικό μέτρο που βρίσκεται κάτω από ένα σύστημα σκίασης TENTAGON.

Είναι πολύ απλό.

Αν η βεράντα σας είναι 14 τετραγωνικά, μπορεί να μην έχει καμιά πρακτική αξία για εσάς. Είναι απλά ένας χώρος που τον δέρνει η βροχή ή τον κατακαίει ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος του απομεσήμερου.

Αν βάλετε σύστημα σκίασης TENTAGON, η βεράντα σας είναι 14 τενταγκονικά. Την απολαμβάνετε περισσότερες ώρες της ημέρας, περισσότερες ημέρες του χρόνου, περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Η καλοπέραση μετριέται με τενταγκονικά.

Τον κήπο, το μπαλκόνι, τη βεράντα σας την απολαμβάνετε όλες τις ώρες μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας. Όταν ρίχνει μια γλυκιά φθινοπωρινή βροχή ή μια ανοιξιάτικη μπόρα. Μια κρύα αλλά ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα. Όταν έχει τόσο αέρα που όλοι οι γείτονες έχουν κλειστεί σπίτι τους.

Τα τενταγκονικά του σπιτιού σας τα απολαμβάνετε με διάφορους τρόπους. Είναι ο χώρος που λειτουργικά κι αισθητικά προτιμάτε να περνάτε τις περισσότερες ώρες σας στο σπίτι.

Είναι πιο ωραία να παίρνετε το πρωινό σας, το μεσημεριανό, το δείπνο σας έξω. Απολαμβάνετε καλύτερα τον καφέ σας ή ένα ποτό με την ησυχία σας ή την αγαπημένη σας μουσική. Περνάτε καλύτερα έξω όταν είστε με φίλους και βλέπετε τηλεόραση, ταινίες, ματς, όταν παίζετε χαρτιά ή επιτραπέζια, όταν απολαμβάνετε τη συζήτηση με ούζο ή μπίρα και μεζεδάκια.

Κι ακόμα, μπορεί να 14 τετραγωνικά να είναι πολλά περισσότερα από 14 τενταγκονικά. Η βεράντα σας μπορεί να είναι και ο κήπος σας, και το υπέροχο μέρος να ζει το κατοικίδιο σας, και ο αγαπημένος χώρος για παιχνίδι των παιδιών. Ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες, η βεράντα και το μπαλκόνι είναι καπνιστήριο. Τι ;! Καπνίζετε μέσα στο σπίτι ;! Πολλοί δεν καπνίζουν.

  • Αυτοί που έχουν μωρά ή μικρά παιδιά.
  • Αυτοί που ο σύντροφός τους δεν καπνίζει.
  • Αυτοί που πάνε επίσκεψη και δεν θέλουν να κάνουν το σπίτι του φίλου τους ντουμάνι.

Η TENTAGON έχει τις λύσεις. Πέργκολες, αυτοματισμούς, συστήματα φωτισμού, πλαϊνή ανεμοπροστασία, δάπεδα. Με την εγγύηση ότι είναι άριστα τοποθετημένα κι απολύτως λειτουργικά.

Στην TENTAGON δεν πουλάμε τέντες και συστήματα σκίασης. Μελετάμε το χώρο σας, ρωτάμε για τις συνήθειες σας και προτείνουμε την αγορά συστημάτων σκίασης που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας. Κι είμαστε πάντα πολύ πρόθυμοι να σας εξηγήσουμε γιατί αξίζει να πληρώσετε περισσότερο για ένα σύστημα σκίασης που έχει την ποιότητα, την αντοχή και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται.

Εφαρμόζουμε άριστα κάθε σύστημα σκίασης. Αυτός είναι ο λόγος που απολαμβάνουμε τη συνεργασία και την εκτίμηση από κορυφαίες στον κόσμο εταιρείες που κυριαρχούν στο χώρο της σκίασης. Είμαστε επιλεγμένοι συνεργάτες της #1 στον κόσμο markilux, SOMFY EXPERTS  και ισότιμοι συνομιλητές με οποιονδήποτε οίκο του κόσμου.

Μας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το σύστημα σκίασης που χρειάζεστε και να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τη ζωή σας στο σπίτι και το εξοχικό σας. Αυτός είναι ο λόγος που το εταιρικό σύνθημά μας δεν «φωνάζει» πόσο καλοί είμαστε αλλά αναφέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας. Θα είναι «Πολύ ωραίο το σπίτι σας».

Περισσότερα Άρθρα