Αρχική | Γιατί TENTAGON ?

Γιατί TENTAGON ?

Για ποιους λόγους επιλέγει κάποιος την TENTAGON για να αποκτήσει το σύστημα σκίασης που χρειάζεται ;! Για τους ίδιους ακριβώς λόγους που η TENTAGON λέγεται TENTAGON κι έχει αυτό το σήμα!

Η εταιρική ταυτότητα μιας επιχείρησης – όνομα, σήμα, περιγραφή δραστηριότητας, σύνθημα – πρέπει να περιέχει, έστω και συμβολικά, όλες τις αξίες και τα στοιχεία διαφοροποίησης της επιχείρησης.

Κάθε στοιχείο της εταιρικής της ταυτότητας είναι κι ένας λόγος να επιλέξετε την TENTAGON.

Γιατί είναι ένα όνομα σωστό, πλήρες, δυνατό κι ενδιαφέρον.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα καταστήματα σκίασης έχουν όνομα που να περιέχει τη λέξη «τεντο-», ή λέγονται «Τέντες Τάδε» ή έχουν ένα αγγλικό όνομα που περιέχει το συνθετικό «shade».

Όταν δημιουργήθηκε η TENTAGON, οι άνθρωποί της αναζητούσαν ένα όνομα που να είναι σωστό, πλήρες, διαφορετικό…Κι έκαναν ακριβώς αυτό που πρέπει. Απευθύνθηκαν στους ειδικούς. Το TENTAGON περιέχει το «προϊόν» αλλά με έναν πρωτότυπο και δυναμικό τρόπο. Θυμίζει PENTAGON, που είναι ελληνική λέξη – πεντάγωνο – αλλά και έχει την έννοια της δύναμης, της κυριαρχίας. Κι ακόμα, διαβάζεται και κατανοείται με τον ίδιο τρόπο και στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Γιατί έχει σήμα ένα TENTAGON

Το ίδιο το όνομα είναι ένα πεντάγωνο αλλά είναι και στοιχείο σκίασης. Έτσι και το σήμα είναι ένα πεντάγωνο με πολλά χρώματα που θυμίζει ομπρέλα, τέντα, σκίαση.  Και μάλιστα είναι ένα κανονικό πεντάγωνο, με βασικά χρώματα, δείχνοντας πως η εταιρία ξέρει να «παίζει με τους κανόνες». Όμως, έχει και καλλιτεχνική αξία ο σχεδιασμός του, δεν είναι ένα «τυποποιημένο» πεντάγωνο. Σημειώστε πως το κανονικό πεντάγωνο είναι ακριβώς το σχήμα που έχει ένα αστέρι. Κι ένα αστέρι είναι ένας εξαίρετος συμβολισμός για την εταιρία, τα προϊόντα και τις επιδόσεις της.

Γιατί προσφέρει Χρήσιμες, όμορφες κι έξυπνες λύσεις

Μιας και το όνομα εξηγεί ότι η εταιρία ασχολείται με τη σκίαση, η περιγραφή της δραστηριότητάς της αφορά στο τι προσφέρει στον καταναλωτή. Χρήσιμες, όμορφες κι έξυπνες λύσεις σκίασης. Αλήθεια, ποιες λέξεις θα χρησιμοποιούσατε για να περιγράψετε ένα σύστημα σκίασης, εκτός από όσες περιγράφουν το μέγεθος και το χρώμα του;! Θα το λέγατε πολύ χρήσιμο, πολύ όμορφο ή θα αναγνωρίζατε ότι λύνει με πολύ έξυπνο τρόπο ένα πρόβλημα σκίασης.

Για να σας λένε ότι είναι «Πολύ ωραίο το σπίτι σας»

Το σύνθημα της TENTAGON είναι η ικανοποίηση που σας προσφέρει ένα σύστημα σκίασης κάθε μέρα μετά την αγορά και την άριστη τοποθέτησή του. Αυτή τη φράση που σημαίνει ότι δείχνει πολύ ωραίο το σπίτι σας αλλά και ότι περάσαμε όμορφες στιγμές στο σπίτι σας. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος βάζει σύστημα σκίασης. Για να απολαμβάνει τη βεράντα, το μπαλκόνι και τον κήπο του, για να περνά εκεί όμορφες στιγμές στο σπίτι.

Η εταιρική ταυτότητα «μικραίνει» όσο περνά ο καιρός και μια εταιρία γίνεται γνωστή. Το αστέρι της MERCEDES ή το φτερό της NIKE είναι αρκετά για να δηλώσουν την εταιρεία. Με την TENTAGON συμβαίνει το εξής. Όσοι γνωρίζουν το όνομά της, αποκτούν χρήσιμες, όμορφες κι έξυπνες λύσεις σκίασης. Και το σύνθημα της TENTAGON το θυμούνται για πάντα, κυρίως γιατί το ακούν κάθε τόσο από τους καλεσμένους τους.

Περισσότερα Άρθρα