Αρχική | 10 χρόνια Tentagon

10 χρόνια Tentagon

TENTAGON, Οι Ειδικοί της Σκιάς | Μια ιστορία που αξίζει να διαβάσετε στην ωραία σκιά της βεράντας σας

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Γκιούλος και ο Βαλεντίνος Πισίκα αποφάσισαν να μετατρέψουν τη γνωριμία τους σε επιχειρηματική συνεργασία. Οι δεξιότητες και η εμπειρία τους στο εμπορικό και τον τεχνικό τομέα αλληλοσυμπληρώνονταν, δημιουργώντας άριστες προοπτικές. Ξεκίνησαν το 2008 σε έναν όμορφο χώρο στην οδό Αισχύλου στο Γέρακα, στην καρδιά μιας ευρύτατης περιοχής με μεγάλη οικοδομική δραστηριότητα.  Επέλεξαν το όνομα TENTAGON και το σύνθημα «Πολύ ωραίο το σπίτι σας» δείχνοντας έτσι ότι είχαν σωστή στρατηγική.

Από τότε, η ιστορία της TENTAGON γράφεται έχοντας σε κάθε σελίδα και μια επιτυχημένη εγκατάσταση συστήματος σκίασης. Από βεράντα σε μπαλκόνι, από κατάστημα σε εξοχικό, οι άνθρωποι της TENTAGON επιβεβαιώνουν κάθε φορά ότι είναι άριστοι στην εφαρμογή συστημάτων κι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στη συνεργασία τους με τους πελάτες τους. Ξεκάθαροι, αξιόπιστοι, συνεπείς και με τη δέσμευση να κάνουν πάντα το καλύτερο, δεν είναι τυχαίο ότι μετρούν μόνο επιτυχημένες συνεργασίες. 

Στον κατάλογο των έργων τους υπάρχουν μεγάλα ονόματα, που έχουν πάντα υψηλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες τους, όπως οι ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Pizza Hut, Pizza Fan, Coca Cola, Hilton Athens και Πεντελικόν. Οι ίδιοι οι άνθρωποι της TENTAGON  θεωρούν πολύ σημαντική κάθε μία συνεργασία, μιας και ο πιο απαιτητικός πελάτης είναι αυτός που θέλει να προσθέσει έναν υπέροχο χώρο στο σπίτι του και περισσότερο ποιοτικό χρόνο στη ζωή του.

Απόλυτη απόδειξη του υψηλού επιπέδου της TENTAGON είναι οι μακροχρόνιες κι επιτυχημένες συνεργασίες με παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Τέτοιες δοκιμασμένες κι αμοιβαία ουσιαστικές συνεργασίες έχουμε με την πασίγνωστη Somfy που ηγείται στον τομέα των αυτοματισμών, την Pergotechnika στα συστήματα σκίασης και με την #1 στη σκίαση γερμανική εταιρεία Markilux.

Σήμερα, η TENTAGON έχει πάει πολύ ψηλά στην εκτίμηση πελατών και συνεργατών, και πολύ μπροστά από τις εξελίξεις στη σκίαση. 

Ήδη, έχει αναβαθμίσει το συνολικό επίπεδο της λειτουργίας της, έχοντας κοντά της 8 δοκιμασμένους κι άριστα καταρτισμένους συνεργάτες.  Ο νέος εκθεσιακός χώρος της είναι υπέροχος κι άριστα διαρρυθμισμένος, τα νέα γραφεία είναι απόλυτα λειτουργικά, ενώ προστέθηκαν αποθήκες, νέο εργαστήριο και τμήμα σιδηρουργίας.

Όπως πρέπει να συμβαίνει, η επιτυχία δίνει κίνητρο για να ανέβει ακόμα ψηλότερα ο πήχυς. Πρώτη φορά, η TENTAGON  πήρε μέρος στη μεγάλη έκθεση ΧΕΝΙΑ 2017 με αυτόνομη παρουσία και δικό της εκθεσιακό χώρο. Οι άνθρωποι της TENTAGON  φροντίζουν ώστε να ενημερώνονται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις, τα νέα προϊόντα, τις καινοτομίες και τις τάσεις της αγοράς. Κι ακόμα, επισκεφθήκαμε για τρίτη φορά την κορυφαία έκθεση R+T στη Στουτγκάρδη. 

Για περισσότερο από 10 χρόνια, η ιστορία της TENTAGON  είναι από την πρώτη ημέρα και κάθε ημέρα, η ίδια ιστορία. Μας προσεγγίζει. κάποιος που θέλει να είναι «Πολύ ωραίο το σπίτι του» ή κάποιος που θέλει να προσθέσει λειτουργικότητα κι αισθητική στην επιχείρησή του. Σχεδιάζουμε λύσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του, τοποθετούμε άριστα το σύστημα σκίασης  που επιλέγει, βάζουμε εμπρός την επόμενη δουλειά. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα, θα εγκαταστήσουμε άριστα το κατάλληλο σύστημα σκίασης.

Αύριο, για κάποιους, δεν θα είναι άλλη μια ημέρα στο σπίτι, θα είναι μια άλλη ημέρα στο πολύ ωραίο σπίτι τους.

Περισσότερα Άρθρα