Αρχική | Το περίπτερο με τα περισσότερα τενταγκωνικά

Το περίπτερο με τα περισσότερα τενταγκωνικά

H TENTAGON αναπτύσσεται,, προοδεύει και για πρώτη φορά συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη μεγάλη έκθεση ΧΕΝΙΑ 2017. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση, σε όλα τα επίπεδα, αλλά και η παρουσία της TENTAGON. Η μεγάλη προσέλευση, η αυξημένη παρουσία επαγγελματιών του χώρου της φιλοξενίας και το υψηλό επίπεδο των εκθετών δημιούργησε ένα ιδανικό περιβάλλον για να προβληθούν τα προϊόντα αλλά και η ολοκληρωμένη επαγγελματική πρόταση TENTAGON.

Το περίπτερό μας είχε τα περισσότερα τενταγκωνικά. Γιατί η TENTAGON έχει τον τρόπο να μετατρέπει τα τετραγωνικά του χώρου στην επιχείρηση ή την οικία σας σε τενταγκωνικά, σε χώρους όπου απολαμβάνετε υπέροχες στιγμές υπό σκιάν.

Το περίπτερό μας – HALL 3, C34D32 – επικέντρωνε την προσοχή του επισκέπτη στα προϊόντα σκίασης αλλά και στη διαδικασία της άριστης εφαρμογής, από την προσεκτική μέτρηση μέχρι τις ειδικές τεχνικές τοποθέτησης. Άλλωστε και το έντυπό μας που σχεδιάστηκε ειδικά για την έκθεση, παρουσίαζε ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία της TENTAGON, να δίνει σημασία – όχι στην πώληση αλλά – στη λειτουργική ενσωμάτωση του συστήματος σκίασης στην αισθητική του χώρου και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής.

Επιμεληθήκαμε το περίπτερό μας ώστε να είναι περισσότερο χρήσιμο για τον επαγγελματία επισκέπτη παρά εντυπωσιακό για τους περαστικούς. Με χαρά ενδυναμώσαμε τη συνεργασία μας με κορυφαίους οίκους, φιλοξενώντας στον εκθεσιακό χώρο μας τις markilux, Somfy και PergoTecnica. Η κορυφαία στη σκίαση markilux, που οι καινοτομίες της είναι εντυπωσιακά πρακτικές, η συνώνυμη με τους αυτοματισμούς Somfy και η PergoTecnica, με λύσεις σκίασης μεγάλες από κάθε άποψη, είναι οι συνεργάτες που μας δίνουν «πρώτη ύλη» για να δημιουργούμε χώρους σκιασμένους, προστατευμένους κι απόλυτα λειτουργικούς.

Η ΧΕΝΙΑ 2017 ήταν μια εξαίρετη ευκαιρία να δείξουμε την “TENTAGON στα καλύτερά της”, να παρουσιάσουμε νέα προϊόντα. και να εξηγήσουμε απευθείας σε επαγγελματίες γιατί η TENTAGON είναι κορυφαία στην εφαρμογή συστημάτων σκίασης.

Περισσότερα Άρθρα