Αρχική | Οι νέοι TRANSFORMERS μεταμφιέζονται σε συστήματα σκίασης !!!

Οι νέοι TRANSFORMERS μεταμφιέζονται σε συστήματα σκίασης !!!

Οι TRANSFORMERS στις ταινίες δείχνουν αρχικά σαν αυτοκίνητα, κι όταν χρειαστεί, ξεδιπλώνονται, αλλάζουν σχήμα και μεταμορφώνονται σε ένα υπέρ-υψηλής τεχνολογίας σύστημα που κάνει τέλεια τη δουλειά του.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην πραγματική ζωή.

Αρχικά βλέπετε μια όμορφη, design κασέτα με μικρές διαστάσεις, σαν ένα μεταλλικό γείσο πάνω από την μπαλκονόπορτα.

Μόλις φυσήξει ή μόλις βγει ο ήλιο ή μόλις πατήσετε το πλήκτρο στο τηλεκοντρόλ, η τεχνολογία αναλαμβάνει δράση. 

Το κάλυμμα της κασέτας ανασηκώνεται ταχύτατα. Δύο μεταλλικοί βιονικοί βραχίονες προβάλλουν και ξεδιπλώνονται. Τώρα μια μεταλλική κατασκευή καλύπτει μέχρι και 27 τετραγωνικά μέτρα. Με ένα απαλό συριγμό, το τεντόπανο απλώνεται κι εφαρμόζει τέλεια στους οδηγούς. Όλο μαζί το σύστημα παίρνει κλίση από 5μέχρι 30ο για ακόμα περισσότερη σκιά. Το κάθετο στοιχείο σκίασης ξεπροβάλλει μέσα από το αντίβαρο και προσθέτει λειτουργικότητα κι αισθητική. LED σποτς ή μπάρες ανάβουν και γεμίζουν το χώρο με φως.

Δευτερόλεπτα έχουν περάσει κι η κασέτα έχει μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη τέντα.

Το μπαλκόνι έχει μεταμορφωθεί σε ένα εξωτερικό living room, play room, coffee room, dining room, chat room, TV show room

Το διαμέρισμα  – ένα ακόμα ανάμεσα στα άλλα της πολυκατοικίας – έχει μεταμορφωθεί σε μια αξιοζήλευτη όαση ζωής. Κι αν έχετε επιλέξει τεντόπανο με ψηφιακή εκτύπωση το θέμα της αρεσκείας σας, τότε πραγματικά η μεταμόρφωση είναι συγκλονιστική – εκεί που ήταν το διαμέρισμα τώρα είναι ένα δάσος, βυθός ή ένα φουτουριστικό τοπίο.

Τι χρειάζεται για να κερδίσετε σκιά, δροσιά, επιπλέον τετραγωνικά, κι ένα χώρο διακοπών ακριβώς δίπλα στο σπίτι σας ?!

Πρώτον, έναν ειδικό. Η σκίαση έχει αλλάξει. Δεν είναι ο σιδεράς – τεντάς που γνωρίσαμε πριν από 4 δεκαετίες. Ξέρετε τι θα σας πει ο ειδικός;!

Ο δικός μας ήρθε από την TENTAGON, του τηλεφωνήσαμε αφού είδαμε όλο το site του tentagon.gr.

«Είναι η τεχνολογία, κυρία μου».

Για θυμηθείτε. Το σιδερένιο κοντάρι με το άγκιστρο στην άκρη που έπρεπε να βάλεις στην υποδοχή. Η διπλή χειρολαβή και η ταλαιπωρία μέχρι να κατέβει η τέντα, να τη θηλυκώσεις στα στηρίγματα και μετά να τη μαζέψεις γρήγορα-γρήγορα για να μην τη σκίσει ο αέρας.

Υπάρχει το Open Space Technology, η τεχνολογία της σκιάς που μετατρέπει τους ανοιχτούς χώρους του σπιτιού και της επιχείρησης σε χώρους ζωής.

Τα ηλεκτρικά μοτέρ έχουν γίνει πανίσχυρα κι αθόρυβα, οι βραχίονες είναι πια βιονικοί κι αναδιπλούμενοι, τα μεταλλικά κράματα έχουν τρομακτική αντοχή, τα υφάσματα έχουν απίστευτη αντοχή, η εφαρμογή στους οδηγούς είναι τέλεια.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

«Είναι κι η εφαρμογή, κύριέ μου».

Γιατί όλοι οι σοβαροί επαγγελματίες της σκίασης προμηθεύονται τα συστήματα σκίασης από κάποιες εταιρίες. Όμως κάνουν τη διαφορά όχι μόνο με τις τιμές, την συνέπεια και τη συμβουλευτική αγοράς αλλά – κυρίως – με την ποιότητα της δουλειάς τους. Η άψογη στερέωση και οι κλίσεις του συστήματος, η ακρίβεια κλάσματος του χιλιοστού στις συναρμογές και οι εφευρετικότητα που πάντα χρειάζεται για να γίνει τέλεια μια εγκατάσταση – αυτά κάνουν τη διαφορά.

Κι όταν τον ρώτησα γιατί έχει ως εταιρικό σύνθημα τη φράση «Πολύ ωραίο το σπίτι σας» μου απάντησε ότι κάπου το έχουν ακούσει. Και τους άρεσε. Και μας το αφιερώνουν.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε έναν TRANSFORMER στη βεράντα μας. Τέλειο.

Τώρα, όλοι μας λένε μας «Πολύ ωραίο το σπίτι σας» κι ας περνάνε όλη την ώρα τους στη βεράντα.

Κάτι ήξερε ο μάστορας…

Περισσότερα Άρθρα