Τεντοπέργκολα σε ξενοδοχείο στην Κω

Tentagon Τεντοπέργκολα με τρεις οδηγούς και τρεις κολώνες σε ξενοδοχειο για να δημιουργήσει σκιά και προστασία από τον ήλιο σε εξωτερικούς χώρους Οι τρεις κολώνες αποτελούν τη βάση της τεντοπέργκολας και στηρίζουν τους τρεις οδηγούς και την οριζόντια υδρορροη της τεντοπέργκολας. Η εμφάνιση και το χρώμα της τεντοπέργκολας μπορούν να προσαρμοστούν στο στυλ και τη διακόσμηση του […]

Τέντες με βραχίονες σε κατάστημα εστίασης στην Κηφισιά

Τέντες με βραχίονες σε κατάστημα εστίασης στην Κηφισιά

Tentagon Τέντες με βραχίονες σε κατάστημα εστίασης στην Κηφισιά.Συστήματα με βραχίονες και αντίβαρα βαρέως τύπου,ασύρματα μοτέρ Somfy και υφάσματα της εταιρείας Dickson με ψηφιακή εκτύπωση του λογοτύπου του καταστήματος. Σας άρεσε; Μοιραστείτε το! Σας ενδιαφέρει; Στείλτε μας μήνυμα!

Τοποθέτηση στεγάστρων σε κατοικία στον Γέρακα

Tentagon Στέγαστρα από σκελετό αλουμινίου σε ral 9006 με επένδυση μασίφ πολυκαρβονικού 5mm. Το μεγάλο στέγαστρο(2,50×1,40) έχει τοποθετηθεί στην πόρτα της εισόδου,ενώ το μικρότερο (2,00×1,00)τοποθετήθηκε στο παράθυρο της οικίας. Σας άρεσε; Μοιραστείτε το! Σας ενδιαφέρει; Στείλτε μας μήνυμα!

Σύστημα περγκοτέντας σε φούρνο στο Περιστέρι

Σύστημα περγκοτεντας σε φούρνο στο Περιστέρι

Tentagon Σύστημα περγκοτεντας διαστάσεων 6.00Χ3.27  σε φούρνο στο Περιστέρι.Με διπλή μετωπη αλουμινίου στο μπροστινό μέρος και υδρορροη στην εσωτερική πλευρά.Στην δεξιά πλευρά του φούρνου έχει τοποθετηθεί τέντα με βραχίονες σε διαστάσεις 4.90Χ2.00.Και τα δύο συστήματα λειτουργούν με ασύρματα μοτέρ της εταιρείας Somfy. Σας άρεσε; Μοιραστείτε το! Σας ενδιαφέρει; Στείλτε μας μήνυμα!

Βιοκλιματική Πέργκολα Αλοουμινίου σε Κατοικία στους Θρακομακεδόνες

Tentagon Βιοκλιματικη πέργκολα αλουμινίου, με συρόμενες περσινές που παρέχουν προστασία από τον ήλιο,το χιόνι και την βροχή με σύστημα ελεγχόμενης απορροής των υδάτων. Η κίνηση γίνεται με ασύρματο μοτέρ Somfy και διαθέτει φωτισμό led με dimmer. Η βιοκλιματικη είναι σε διαστάσεις 2.90×4,80 και είναι βαμμένη σε χρώμα 7016 structura. Περιμετρικα έχουν τοποθετηθεί συρόμενα τζάμια για προστασία […]

Πτυσσόμενες τέντες σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών

Πτυσσόμενες τεντες σε ξενοδοχειο στο κεντρο των Αθηνών

Tentagon Πτυσσόμενες τεντες σε ξενοδοχειο στο κεντρο των Αθηνών, με βραχίονες και αντίβαρα βαρέως τύπου σε διαστάσεις 3.20×2.50. Τα συστήματα έχουν αδιάβροχο ύφασμα εισαγωγής και η λειτουργία τους είναι με ασύρματο μοτέρ της εταιρείας Somfy με ασύρματο αυτοματισμο κινησης. Σας άρεσε; Μοιραστείτε το! Σας ενδιαφέρει; Στείλτε μας μήνυμα!

Τεντοπέργκολα σε επαγγελματικό χώρο στο Περιστέρι

Tentagon Τεντοπέργκολα διαστάσεων 9,00Χ3,50 σε επαγγελματικό χώρο στο Περιστέρι. Το σύστημα διαθέτει διπλή μετώπη και φωτισμό led με dimmer. Σας άρεσε; Μοιραστείτε το! Σας ενδιαφέρει; Στείλτε μας μήνυμα!

Κάλυμμα προστασίας του στρώματος για το άλμα επί κοντό στο δημοτικό στάδιο Παλλήνης

κάλυμμα προστασίας του στρώματος για το άλμα επί κοντό στο δημοτικό στάδιο Παλλήνης

Tentagon Η TENTAGON στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία του δήμου Παλλήνης προσφέροντας  κάλυμμα προστασίας του στρώματος για το άλμα επί κοντό στο δημοτικό στάδιο Παλλήνης. Σας άρεσε; Μοιραστείτε το! Σας ενδιαφέρει; Στείλτε μας μήνυμα!

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε τέντες με κασέτα και οδηγούς

Tentagon Σε χώρο εστίασης, ψηφιακές εκτυπώσεις σε  τέντες με κασέτα και οδηγούς. Περγκοτεντες  για την προστασία του χώρου από ήλιο βροχή αέρα. Σας άρεσε; Μοιραστείτε το! Σας ενδιαφέρει; Στείλτε μας μήνυμα!

Εσωτερική σκίαση με ξύλινες οριζόντιες περσίδες σε γραφεία στην Κηφισιά

Tentagon Εσωτερική σκίαση με ξύλινες οριζόντιες περσίδες, χειρισμός με ασύρματο μοτέρ somfy, περιστροφή και κάθετη κίνηση. Τοποθέτηση σε γραφεία στην Κηφισιά. Σας άρεσε; Μοιραστείτε το! Σας ενδιαφέρει; Στείλτε μας μήνυμα!