Αρχική | Το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για τις τέντες

Το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για τις τέντες

Το Φθινόπωρο, οι τέντες αποδεικνύουν την αξία τους και τη χρησιμότητά τους ακόμα περισσότερο κι από το Καλοκαίρι.

Γιατί χρησιμοποιείς τις τέντες περισσότερες ημέρες, μιας δεν λείπεις για διακοπές ή εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα.

Γιατί χρησιμοποιείς τις τέντες περισσότερες ώρες – ντάλα μεσημέρι καλοκαιριάτικα είναι όλοι μέσα, στο ερκοντίσιον. Όμως το Φθινόπωρο, όλες οι ώρες είναι κατάλληλες για βεράντα, μπαλκόνι, κήπο.

Γιατί χρησιμοποιείς τις τέντες με ήλιο και με βροχή, η οποία μάλιστα είναι συχνά ευπρόσδεκτη.

Κι ακόμα, το Φθινόπωρο είναι ακόμα πιο λειτουργικός κι απαραίτητος ο πρόσθετος εξοπλισμός που βάλατε στην τέντα ή την πέργκολα. Οι αισθητήρες βροχής που ενεργοποιούν το αυτόματο άπλωμα της τέντας, ο φωτισμός με ταινίες και σποτ LED τοποθετημένα έξυπνα, οι θερμάστρες υπερύθρων που είναι τόσο κομψές αλλά και τόσο αποτελεσματικές. Όλα αυτά, αναβαθμίζουν το σύστημα σκίασης και δημιουργούν συνολικά ένα χώρο ζωής με ελεγχόμενες από εσάς συνθήκες.

Σε βεράντα και σε μπαλκόνι, οι τέντες προσφέρουν πολλά περισσότερα από σκιά ή προστασία από τη βροχή.

Λειτουργούν ως έξτρα εξωτερική μόνωση, προστατεύοντας το οίκημα από τη ζέστη και το κρύο, μειώνοντας σημαντικά το κόστος ψύξης ή θέρμανσης.

Δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλόξενο για τα κατοικίδιά σας. Ο σκύλος προτιμά να έχει το δικό του δωμάτιο έξω, στο μπαλκόνι ή τη βεράντα. Οι γάτες θέλουν να βγαίνουν και να σουλατσάρουν.

Προστατεύουν από τον ήλιο, τη βροχή, την παγωνιά τα λουλούδια και τα φυτά σας – ακόμα και το μικρό λαχανόκηπο που είναι εύκολο να φτιάξετε στο σπίτι σας.

Το Φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή να καλέσετε την TENTAGON, τους ειδικούς στη σκίαση. Γιατί κάποιο τεντόπανο θέλει αλλαγή, γιατί ένα μπαλκόνι ή μια βεράντα θέλει το δικό της σύστημα σκίασης, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΥΣ.

  • Πρόσθετος εξοπλισμός που θα βελτιώσει τη λειτουργικότητα του συστήματος σκίασης – LED φωτισμός, αυτοματισμοί, θερμάστρες, πλαϊνές τέντες, ζελατίνες για πρόσθετη προστασία από τον άνεμο, τη βροχή και το κρύο.
  • Στέγαστρο στη θέση πάρκινγκ του αυτοκινήτου. Δεν είναι μόνο η προστασία του αυτοκινήτου από τις καιρικές συνθήκες (έχετε δει αυτοκίνητο μετά από χαλαζόπτωση ?!) αλλά και η δική σας άνεση. Βρέχει, βγαίνετε από το αυτοκίνητο στεγνός, έχετε χρόνο να ανοίξετε την ομπρέλα σας και να φθάσετε στεγνός στο σπίτι σας.
  • Τεντόπανο με ψηφιακή εκτύπωση. Θα κάθεστε στο μπαλκόνι σας μια βροχερή ημέρα και πάνω από το κεφάλι σας θα βλέπετε γαλανό ουρανό, ήλιο και συννεφάκια ή μια ωραία καταπράσινη οροφή πέργκολας.

Κι αν έχετε επιχείρηση, ειδικά στο χώρο της εστίασης, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να καλέσετε την TENTAGON.

Πρέπει να φτιάξετε έναν χώρο έξω, όπου οι πελάτες σας θα είναι μέσα στην επιχείρησή σας. Θα κάθονται έξω, αλλά θα είναι προστατευμένοι από τον ήλιο, τη βροχή, τον αέρα, το κρύο. Έξω, υπάρχει χώρος για περισσότερα τραπέζια και καθίσματα, άρα για περισσότερους πελάτες. Έξω, εκεί που μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το ποτό τους, το σνακ και το φαγητό τους, την εξυπηρέτηση και τη φροντίδα τους. Έξω, εκεί που τώρα έχετε διαθέσιμο χώρο, έξω, όπου υπάρχει χώρος, φως, θέα, δυνατότητα για κάπνισμα – υπό προϋποθέσεις.

Η TENTAGON  σχεδιάζει κι εφαρμόζει συστήματα σκίασης, τέντες και πέργκολες, με πλήρη αυτοματισμό ή τηλεχειρισμό, αλλά και σίτες, ρόλερς, δάπεδα, φράκτες, ειδικές κατασκευές. Η εταιρία είναι SOMFY EXPERT, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ MARKILUX, έχει συνεργασία με κορυφαίους οίκους στον κόσμο και προσφέρει Δέσμευση Ποιότητας. Τώρα που χρειάζεστε τέντες, πέργκολες, ανεμοθραύστες ή ζελατίνες, οι ειδικοί στη σκίαση της TENTAGON μελετούν το χώρο και προτείνουν τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το συνεργείο TENTAGON θα έρθει στην ώρα του και θα κάνει τέλεια τη δουλειά του. Η τοποθέτηση είναι εγγυημένα άψογη, η αντοχή στο χρόνο και τη χρήση ξεπερνά κάθε προσδοκία και το κόστος είναι πάντα εντός συμφωνίας.

 

Περισσότερα Άρθρα