Αρχική | H Tentagon στο Βερολίνο

H Tentagon στο Βερολίνο

Όταν σε καλεί η markilux, κορυφαία εταιρία στα συστήματα σκίασης, δεν αποδέχεσαι απλά την πρόσκληση: πετάς!

Στο Βερολίνο μας υποδέχτηκε ο κος Peer Cornelssen Int’l Sales Manager της markilux και η κα Ναταλία Μαράντου Int’l Sales της markilux με τρεις ανακατασκευασμένες λιμουζίνες Trabant! Το Trabant είναι το αμάξι… θρύλος της Ανατολικής Γερμανίας. Κατασκευάστηκε εκεί, όταν ακόμα το Βερολίνο μαζί με τη Λευκωσία ήταν οι μοναδικές διχοτομημένες πόλεις της Ευρώπης. Mετά την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989 και την Επανένωση των Γερμανιών το αμέσως επόμενο έτος, η πρωτεύουσα της χώρας μεταφέρθηκε από τη Βόννη στο Βερολίνο.

Η Tentagon στο Βερολίνο

Η markilux δεν επέλεξε τυχαία το Βερολίνο για το Showroom της. Η μητρόπολη της Ευρώπης είναι ιδανική ώστε να αναδείξεις και να μοιραστείς νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Εκεί μας παρουσίασε το νέο σύστημα τέντας markilux MX-3 το οποίο είναι «υπέροχο ακόμα και όταν είναι κλειστό». Ωστόσο όταν ανοίγει, αποκαλύπτεται ένα εντυπωσιακά ωραίο ύφασμα σκίασης. Πέρα της ποιότητας κατασκευής υπάρχει η δυνατότητα μεγάλης γκάμας χρωμάτων και συνδυασμών: επτά standard χρώματα για το σκελετό συνδυάζονται με επιπλέον δέκα έντονα ή απαλά χρώματα για το πάνελ!

H Τentagon, αντιπρόσωπος της markilux σε Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Κρήτη παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις του χώρου της σκίασης ώστε να προσφέρει ό,τι καλύτερο για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Ευχαριστούμε πολύ την markilux και ειδικά τον κο Cornelssen και την κα Μαράντου για τη φιλοξενία και την ενημέρωση.

Αν δεν έχετε πάει Βερολίνο, βγάλτε εισιτήρια σήμερα… 🙂

Περισσότερα Άρθρα