Αρχική | Η επιχείρησή σας στηρίζεται σε 4 έως 8 βάσεις

Η επιχείρησή σας στηρίζεται σε 4 έως 8 βάσεις

Η επιχείρησή σας στηρίζεται σε 4 έως 8 βάσεις. Σε όσες κι η περγκοτέντα σας.

Σε αυτή την υπέροχη χώρα που ζούμε, η φράση «Τραπεζάκια έξω» σημαίνει πολλά περισσότερα από μια περιγραφή. Είναι μια κατάσταση, η διάθεσή μας να είμαστε έξω, με παρέα. Να είμαστε έξω από τον κλειστό χώρο όποτε μπορούμε, μέρα ή νύχτα, να είμαστε «μέσα» στο περιβάλλον, τον ήλιο, τον αέρα, το φως, την κίνηση γύρω. Η Ελλάδα είναι εκεί έξω…

Το θέμα είναι οι αυτοματισμοί σε μια περγκοτέντα, αλλά ο λόγος να ενημερωθούμε είναι ότι όλοι μας είμαστε πελάτες σε café, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία, μπαρ. Αλλά και «οικοδεσπότες» ή καλεσμένοι σε χώρους εκδηλώσεων. Καλό είναι να ξέρουμε πόσο νοιάζεται μια επιχείρηση να μας προσφέρει το καλύτερο. Κι αν έχετε επιχείρηση, έχετε κάθε λόγο να μάθετε πώς προσεγγίζουν το θέμα της περγκοτέντας οι πελάτες σας αλλά και οι ειδικοί στη σκίαση.

Η περγκοτέντα είναι μια μόνιμη ή ημιμόνιμη κατασκευή που καλύπτει ένα μεγάλο χώρο, πάνω στην οποία εφαρμόζεται ένα σύστημα σκίασης, μόνιμο η ανοιγοκλειόμενο. Μπορεί επίσης να «κλείνει» περιμετρικά, προσφέροντας προστασία από τη βροχή, τον αέρα, το θόρυβο.

Αν έχετε επιχείρηση, διαβάστε τι λέει ο πελάτης σας.

Το καλοκαίρι – αλλά και κάθε ηλιόλουστη μέρα του χρόνου που δεν κάνει πολύ κρύο – όλοι προτιμάμε να καθόμαστε έξω. Για να απολαύσουμε καφέ, γλυκό, φαγητό, ποτό. Για να βλέπουμε, να ακούμε, να μυρίζουμε, να νιώθουμε το αεράκι. Αλλά και να μπορούμε να καπνίζουμε, όσοι δεν έχουμε ακόμα κόψει το τσιγάρο.

Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε σκιά, όσο έχει πολύ ήλιο, σκέπαστρο όταν βρέχει, τίποτα όταν θέλουμε να κοιτάμε τον ουρανό ή τα αστέρια.

Θέλουμε να καθίσουμε κάτω από μια περγκοτέντα, ιδανικά με αυτοματισμούς.

Αν έχετε επιχείρηση, διαβάστε τι λέει η λογική.

Η περγκοτέντα είναι όλη σας η επιχείρηση. Τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.  Ή στεγάζει μια ολόκληρη δραστηριότητα. Αυξάνει τη χωρητικότητα της επιχείρησής σας αλλά και αυξάνει τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών. Ή, έστω, είναι το πιο ελκυστικό μέρος της επιχείρησής σας.

Αν η περγκοτέντα είναι μια πιθανή επιλογή για την επιχείρησή σας, τότε είναι η καλύτερη επιλογή.

Γιατί αν ο χώρος επαρκεί, τότε η περγκοτέντα έχει τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

  • Αναβαθμίζει αισθητικά και λειτουργικά την επιχείρηση.
  • Σας κάνει ορατούς, διαφορετικούς, ελκυστικούς – ως επιχείρηση.
  • Καθορίζει αποτελεσματικά το χώρο σας.
  • Είναι μόνιμη, σταθερή, στη θέση της κάθε στιγμή της ημέρας.

Κι είναι πολύ καλύτερα να έχει αυτοματισμούς.

  • Ανοίγει και κλείνει πανεύκολα, ταχύτατα, με άριστη εφαρμογή.
  • Κάνει το χώρο σας φιλόξενο κι άνετο κάθε στιγμή της ημέρας.
  • Προσαρμόζει το χώρο στις επιθυμίες των πελατών σας.
  • Απλώνεται αυτόματα όταν βρέχει, ακόμα κι αν λείπετε.
  • Διπλώνει αυτόματα όταν σκοτεινιάζει χωρίς να ενοχλείτε τους πελάτες και να απασχολείτε τους υπαλλήλους
  • Έχει ενσωματωμένο φωτισμό με deemer που η έντασή του προσαρμόζεται ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος

Αν έχετε επιχείρηση, διαβάστε τι λέει η TENTAGON

Στις επαγγελματικές εφαρμογές, οι αυτοματισμοί είναι… αυτόματη επιλογή.

Μιλώντας για αυτοματισμούς, εννοούμε τηλεχειρισμό ή χειρισμό μέσω κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή. Έτσι ελέγχεται το άνοιγμα / δίπλωμα του στοιχείου σκίασης, ο τοποθετημένος στην περγκοτέντα φωτισμός, η λειτουργία του συστήματος ασφαλείας και συναγερμού. Επίσης, οι λειτουργίες αυτές μπορούν να ενεργοποιούνται αυτόματα όταν συνδεθούν με φωτοκύτταρα ή χρονοδιακόπτες ή αισθητήρες βροχής κι έντασης ανέμου.

Η TENTAGON είναι ένας SOMFY EXPERT, ένας επίσημα πιστοποιημένος κι αναγνωρισμένος συνεργάτης της γνωστής εταιρίας SOMFY που ειδικεύεται στους αυτοματισμούς. Ακόμα, είναι επίσημος συνεργάτης της κορυφαίας στη σκίαση γερμανικής markilux. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Η TENTAGON θεωρεί τους αυτοματισμούς ως μέρος κάθε εφαρμογής που κάνει. Τους γνωρίζει, τους προτείνει, τους αξιοποιεί και τους ενσωματώνει σε κάθε τι που θέλετε:

Τέντες

Πέργκολες

• Γκαραζόπορτες

Συστήματα εσωτερικής σκίασης

• Κάθετες τέντες – ριντό

• Σκέπαστρα πισίνας

Περισσότερα Άρθρα