Αρχική | Portfolio | Περγκοτέντα και τέντα στην καφετέρια Jardin στην Παλλήνη
Tentagon

Περγκοτέντα και τέντα στην καφετέρια Jardin στην Παλλήνη

Κατασκευή και τοποθέτηση συστήματος περγκοτέντας και τέντας με βραχίονες στην καινούργια καφετέρια ”Jardin” στην Παλλήνη.

Η περγκοτέντα τοποθετήθηκε για να καλύψει τον έναν εξωτερικό χώρο της καφετέριας που είναι ήδη κατάλληλα διαμορφωμένος για να μπορούν να κάθίσουν οι πελάτες ακόμα και τον χειμώνα. Οι διαστάσεις του συστήματος 6,50Χ6,70.Ο αλουμινένιος σκελετός ειναι βαμμένος σε χρώμα ral 7016 mat.Tο ύφασμα είναι pvc block out σε χρώμα λευκό.Το σύστημα λειτουργεί με ασύρματο μοτέρ της εταιρείας Somfy με τηλεχειριστήριο.

Σαν προέκταση της περγκοτέντας για να καλυφθεί και ο υπόλοιπος εξωτερικός χώρος τοποθετήθηκε μια τέντα με βραχίονες στηριγμένη στην αλουμινένια υδρορροή του συστήματος.Οι διαστάσεις της τέντας είναι 6,50Χ2,5.Και σε αυτήν την κατασκευή οι βραχίονες και όλα τα μεταλλικά στοιχεία είναι βαμμένα σε ral 7016 mat.Το ύφασμα είναι ένα ακρυλικό της εταιρείας Marlon θερμοκολλημένο χωρίς ραφές.Και σε αυτήν την κατασκευή έχει τοποθετηθεί ασύρματο μοτέρ της εταιρείας Somfy με τηλεχειριστήριο.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
Σας ενδιαφέρει; Στείλτε μας μήνυμα!