Αρχική | Πέντε συμβουλές για τη σωστή χρήση και συντήρηση της τέντας σας

Πέντε συμβουλές για τη σωστή χρήση και συντήρηση της τέντας σας

Ακολουθήστε τις συμβουλές σωστής χρήσης και συντήρησης της τέντας σας και εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο.

  1. Αν σκοπεύετε να μην χρησιμοποιήσετε τις τέντες σας για ένα σχετικά μεγάλο διάστημα, φροντίστε να τις μαζέψετε όταν θα είναι τελείως στεγνές. Έτσι αποφεύγετε τη μούχλα. Αν μάλιστα έχετε φροντίσει να τις έχετε και καθαρές ακόμα καλύτερα.
  2. Αντίστοιχα, εκμεταλλευτείτε τις ημέρες με ηλιοφάνεια, κυρίως κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ανοίξτε τις να τις δει ο ήλιος.
  3. Ελέγξτε τις ραφές, τα μεταλλικά στοιχεία της και τους μηχανισμούς σε τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά πριν την έναρξη των χειμερινών μηνών.
  4. Ακόμα και ένα μικρό σκίσιμο στο ύφασμα μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά, ειδικά αν η βεράντα σας βάλλετε από ισχυρούς ανέμους. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση φροντίστε η τέντα σας να είναι τελείως τεντωμένη ή ακόμα καλύτερα, μαζεμένη.
  5. Τέλος, αν κάποιος μετεωρολόγος προβλέψει πάλι πως έρχεται ο χιονιάς της δεκαετίας, βρείτε ένα κοντάρι. Όχι για τον μετεωρολόγο αλλά για την τέντα. Στην περίπτωση μεγάλης χιονόπτωσης  (πάνω από δέκα πόντους επάνω στην τέντα) προσπαθήστε να βγάλετε όσο μεγαλύτερη ποσότητα χιονιού μπορείτε, χτυπώντας ελαφρά από την μέσα πλευρά με μία σκούπα ή ένα κοντάρι.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 6619558

Περισσότερα Άρθρα